Multifunctionele accommodatie Boezem & Co bijna klaar en Kinderboerderij de Boezemvriend opent vrijdag 24 juli weer haar deuren

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Screenshot video

OUD-BEIJERLAND – De nieuwe multifunctionele accommodatie Boezem & Co is circulair gebouwd. Dit betekent dat er voor de bouw zoveel mogelijk bestaande materialen gebruikt zijn. Hoe dat de afgelopen maanden gedaan is kan je bekijken in het filmpje hieronder.

Donderdag 23 juli is de oplevering aan de gemeente door de aannemer en wethouder Piet van Leenen ontvangt die middag de sleutel van het nieuwe gebouw. Na deze oplevering kunnen de gebruikers van het pand de komende periode hun ruimten inrichten, zodat het MFA in september geopend kan worden voor alle bezoekers.

Ook de buitenruimte van kinderboerderij De Boezemvriend wordt die middag opgeleverd. Dat betekent dat de kinderboerderij vanaf vrijdag 24 juli weer open is voor bezoekers. Uiteraard worden daarbij de huidige coronamaatregelen in acht genomen.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren