Spoedreparatie Haringvlietbrug A29: De brug is vanaf vanavond 22.00 uur tot morgenochtend 31 juli inclusief de parallelweg afgesloten

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Rijkswaterstaat
 

In de nacht van donderdag 30 juli op vrijdag 31 juli 2020 is de Haringvlietbrug in de snelweg A29 afgesloten voor reparatie aan het wegdek. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van 10 – 30 minuten. Er is geen stremming voor de scheepvaart.

Werkzaamheden Haringvlietbrug (A29)

De werkzaamheden aan de Haringvlietbrug beginnen op donderdag 30 juli om 22.00 uur. Op vrijdag 31 juli gaat de brug om 05.00 uur weer open voor verkeer. Hulpdiensten kunnen het werk passeren.

Omleidingsroutes

De omleidingen voor het wegverkeer zijn met gele borden langs en boven de weg aangegeven. Omleidingsroutes gaan over de snelweg A59, A17, A16, en N57/A15. De Kiltunnel (N217) is die nacht vrijgesteld van tolheffing.

Onderhoud Haringvlietbrug

Om onze bruggen in goede conditie te houden, voeren we regelmatig inspecties en onderhoud uit. En om de werkzaamheden veilig en zo snel mogelijk uit te voeren, sluiten we de brug af. Dit geeft tijdelijk overlast. Die hinder beperken we zo veel mogelijk. Daarom werken we op rustige tijdstippen zoals ’s nachts, in weekenden of vakantieperiodes en bieden we reisalternatieven en verkeersinformatie aan. Zodra het werk gereed is, kan de (vaar)weggebruiker weer vlot en veilig over en onder de brug door. Zo werken we als Rijkswaterstaat aan een bereikbaar Nederland.

Meer informatie werkzaamheden Haringvlietbrug

Heeft u vragen over werkzaamheden? Kijk op de pagina Geplande wegwerkzaamheden of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800 8002 (gratis).

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren