Christen Unie wethouder Huibert Steen neemt boek over 160 jaar kerkgeschiedenis in ontvangst

657
Huibert Steen neemt boek over 160 jaar kerkgeschiedenis in ontvangst - Foto Gemeente HW

Nieuw-Beijerland Tijdens een bijeenkomst op 30 juli in kerkgebouw De Kandelaar aan de Dorpsgaard in Nieuw-Beijerland ontving locoburgemeester Huibert Steen een exemplaar van het herdenkingsboek ter gelegenheid van het 160-jarig bestaan van de plaatselijke Gereformeerde Kerk.

Bijna tien jaar nam het onderzoek en schrijfproces in beslag. Het resultaat is een mooi vormgegeven en rijkelijk geïllustreerd boek, waarin schrijver Bas Hooghwerff uit Klaaswaal de lezer meeneemt in zijn reis door 160 jaar kerkgeschiedenis en hen deelgenoot maakt van de vele wetenswaardigheden van beide gemeenten.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.