Zorgwaard vraagt bezoekers extra scherp te blijven op het naleven van de coronaregels

503
Foto PR

HOEKSCHE WAARD – Sinds 18 mei zijn er gelukkig geen nieuwe coronabesmettingen meer vastgesteld bij de cliënten, medewerkers of vrijwilligers van Zorgwaard. Dit is mede te danken aan iedereen die de RIVM-richtlijnen goed opvolgt. Daardoor kunnen onze cliënten, tot onze grote opluchting, sinds 1 juli ook weer onbeperkt visite ontvangen op een moment dat hen het beste past. Dit houden ze uiteraard graag zo. Toch ontvangt Zorgwaard  signalen dat de aandacht voor de coronaregels verslapt. Daar maken ze ons zorgen over.

Bovendien is er extra risico voor onze cliënten als hun naasten terugkomen van vakantie uit een land met code oranje of rood en zij niet in quarantaine gaan. Daarom ontvangen onze cliënten en hun eerste contactpersonen deze week een oproep: blijf de RIVM-richtlijnen trouw, zodat we hopelijk coronavrij blijven. Gaat u binnenkort op bezoek bij één van onze cliënten? Lees dan hier de belangrijkste maatregelen om coronabesmettingen te voorkomen. Alleen sámen krijgen we het virus eronder.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.