Sander de Kramer de weg op met BN’ers in nieuw TV-programma op Rijnmond: ‘Sanders Gerse Gasten’

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Jan Versteegh en Sander de Kramer - Foto Rijnmond

Vanaf 5 september start op Rijnmond het nieuwe programma ‘Sanders Gerse Gasten’. Presentator Sander de Kramer gaat met zijn inmiddels befaamde en gepimpte Seat Panda langs bij bekende regiogenoten, om met hen plekken op te zoeken die kenmerkend zijn geweest in hun leven.

Tijdens de 15-minuut-durende afleveringen worden ook de benen gestrekt en tal van activiteiten ondernomen. Binnen deze reis is er ruimte voor een open en goed gesprek, om daarmee de hoofdpersoon nog beter te leren kennen.

De komende tijd neemt een varia aan bekende personen plaats in Sanders karretje, waaronder John de Wolf, Hugo Borst, Shirma Rouse, Raemon Sluiter, Robin van Persie, Richard Groenendijk, Herman den Blijker, Hugo de Jonge en nog vele anderen. 

Jan Versteegh bijt aanstaande zaterdag het spits af. De Lingo-presentator werd 34 jaar geleden in Rotterdam geboren en stapt als eerste in de Panda van Sander.

Sanders Gerse Gasten is vanaf 5 september elke zaterdag om 17:00 uur te zien zijn op TV Rijnmond en wordt elk uur herhaald.

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren