Stichting Molens Hoeksche Waard zoekt nieuwe molenaars

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Jesse in ‘t Veld (molenaar van ‘De Lelie)

HOEKSCHE WAARD – De Stichting Molens Hoeksche Waard zoekt nieuwe molenaars. In de jongste editie Nieuwsbrief van de korenmolen De Lelie in Puttershoek staat een oproep aan belangstellenden om zich te melden voor een opleiding tot vrijwillig molenaar die binnenkort begint. Aanmelden kan tot 19 september.

De Hoeksche Waard kampt op dit moment met een tekort aan molenaars, aldus de oproep. “Niet alle molenaars zijn in staat om door werkzaamheden of andere verplichtingen regelmatig op de molen aanwezig te zijn. De molenstichting is daarom dringend op zoek naar nieuwe vrijwillige molenaars om het dreigende tekort aan te vullen”.

De opleiding tot molenaar start op 3 oktober en duurt anderhalf jaar. De opleiding wordt bijna helemaal op een molen gegeven en wordt aangevuld met theorie-avonden in Dordrecht. Gegadigden kunnen zich tot 19 september aanmelden via: [email protected]


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren