Testuitslagen locatie Rembrandt binnen: Meer besmettingen, meer testen nodig en extra maatregelen zoals sluiten restaurant in locatie ’t Huys te Hoecke Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto BHW

HOEKSCHE WAARD – Vanwege de coronabesmettingen op de afdeling geriatrische revalidatiezorg op locatie Rembrandt heeft Zorgwaard ook de cliënten van de aangrenzende afdeling somatiek getest. Dat geldt ook voor alle andere medewerkers die werkzaam zijn in het zorggebouw van deze locatie.

Tot nu toe is de tussenstand dat geen van de cliënten van de afdeling somatiek het coronavirus onder de leden heeft. Echter, bij de tot nu toe geteste medewerkers is wél corona vastgesteld, ook bij een thuiszorgmedewerker en een thuiszorgcliënt van het woongebouw die zich hadden laten testen vanwege klachten. Verder blijken  twee collega’s van team horeca besmet te zijn.

Update 11-9-2020 tijdstip 13.30 uur:

Aantal positief geteste personen op COVID-19:
– Intramuraal 14 cliënten, waarvan 1 cliënt die op dit moment in het ziekenhuis verblijft
– Thuiszorg 1 cliënt
– 21 medewerkers
Totaal aantal geteste medewerkers locatie Rembrandt: 218. Nog te testen: 51.
Totaal aantal geteste cliënten: 50. Nog te testen: geen.

Volgende update volgt op maandag 14 september.

Daarom gaan we nog meer van onze medewerkers uit voorzorg testen op COVID-19. Het gaat hierbij om alle medewerkers van team horeca. De medewerkers van de thuiszorg is verzocht zich te laten testen op het moment dat zij coronagerelateerde klachten hebben of krijgen. Omdat één van de besmette horecamedewerkers ook op onze locatie in Puttershoek heeft gewerkt, hebben we het restaurant in Puttershoek uit voorzorg gesloten.

Fysiotherapie gaat door op locatie Gravin en locatie ’t Huys te Hoecke

Cliënten van buitenaf zijn welkom voor fysiotherapeutische behandelingen op locatie Gravin en locatie ’t Huys te Hoecke. De fysiotherapeuten van deze locaties werken namelijk voorlopig niet op locatie Rembrandt. Ook de fysiotherapeuten van Rembrandt werken alleen op die locatie. Zo zorgen we ervoor dat cliënten op een verantwoorde manier hun oefentherapie kunnen krijgen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren