Stel al je vragen over tablets, smartphones en e-books

0
104
Foto archief

Hoeksche Waard – We zijn weer gestart met het Digitaal Spreekuur! Je kunt weer terecht bij de Bibliotheek Hoeksche Waard met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig om met iedereen mee te denken.

Ontspannen en praktisch gebruikmaken van tablets en smartphones. Er is nog een wereld te winnen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die hulp willen bij het gebruik van tablets, smartphones en e-books zijn welkom bij het Digitaal Spreekuur.

Het Digitaal Spreekuur is op verschillende locaties. De toegang is gratis. Deze maand kun je binnenlopen op:

  • maandag 5 oktober, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum
  • woensdag 14 oktober, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek Numansdorp
  • woensdag 21 oktober, 10.00-12.00 uur, Buurthuis Me Mekaer in Strijen
  • vrijdag 23 oktober, 10.00-12.00 uur, Bibliotheek ’s-Gravendeel

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.