Biljarten en klaverjassen in Klaaswaal

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Klaaswaal – In het Korstanjehuis in Klaaswaal komen op dinsdag en vrijdagmiddag een groep 55+ heren bij elkaar om gezellig samen te biljarten en te klaverjassen. In een gezellige sfeer en met een kopje koffie of thee met wat lekkers erbij vinden deze middagen wekelijks plaats.

Momenteel is er plaats vrijgekomen voor een aantal nieuwe 55+ deelnemers. De bestaande groep zou graag nieuwe deelnemers verwelkomen, die liefst zowel klaverjassen als biljarten een leuk tijdverdrijf vinden. Maar ook met het beheersen van één van deze twee leuke hobby’s bent u al van harte welkom. Wij zoeken geen professionals, want meedoen is al ruim voldoende.

Mocht het u leuk lijken om deze groep  55+ biljarters en klaverjassers te komen versterken dan kunt u contact opnemen met Julia Lommers van Welzijn Hoeksche Waard door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar 06 82 55 27 57.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren