Kindcentrum De Blieken is twee gedragsspecialisten rijker!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Gedragsspecialisten Kindcentrum De Blieken - Foto de Blieken
Klaaswaal – Juf Bianca en juf Ilse van Kindcentrum De Blieken in Klaaswaal hebben hun Master Educational Needs afgerond. Beiden zijn nu gedragsspecialist. Complimenten voor hen, want een opleiding naast je baan is niet niks!

Een gedragsspecialist is een leerkracht die zich geschoold heeft in het omgaan met leerlingen die extra onderwijs en ondersteuningsbehoeften hebben op sociaal en emotioneel gebied. De gedragsspecialist kan worden ingezet bij het voorkomen en tegengaan van en het omgaan met gedragsproblemen binnen en buiten de groep.

 

Bianca en Ilse zullen hun expertise op verschillende gebieden inzetten. Natuurlijk passen zij het in hun eigen klas toe, maar ook het coachen en begeleiden van collega’s behoort tot hun takenpakket. Daarnaast verzorgen zij ook workshops om de opgedane kennis te delen.Zo zijn er trainingen geweest en is onderzoek gedaan naar zelfregulerend leren en het inzetten van coöperatieve werkvormen binnen de school. 

Wilt u meer informatie? Kijk dan op www.blieken.nl of mail naar [email protected]

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren