Onderhoudswerkzaamheden Heinenoordtunnel op de A29 richting Bergen op Zoom in de nacht van vrijdag 16 op zaterdag 17 oktober

404
Foto Rijkswaterstaat

De eerste Heinenoordtunnel is toe aan een periodieke onderhoudsbeurt. Het onderhoud vindt plaats op  vrijdag 16 oktober op zaterdag 17 oktober. De tunnelbuizen worden om en om afgesloten voor de werkzaamheden. Houd rekening met omleidingsroutes, extra reistijd en onverwachte drukte.

Werkzaamheden

  • De tunnelbuis richting Bergen op Zoom is van vrijdag 16 oktober op zaterdag 17 oktober tussen 00.00 tot 08.00 uur dicht.

Omleidingen

Het verkeer wordt omgeleid via de A15, A16 en N217. De Kiltunnel is tijdens de werkzaamheden tolvrij voor al het verkeer. Gele borden ter plaatse geven de omleidingsroutes aan. Hulpdiensten kunnen de werkzaamheden passeren.

Extra reistijd

Ten tijde van de afsluiting bedraagt de extra reistijd in beide richtingen tussen de 10 en de 30 minuten. Het openbaar vervoer kan de werkzaamheden passeren en ervaart daarom geen hinder.

Veiligheid voorop

De tunnels in ons land behoren tot de veiligste van Europa. Dit willen we nu en in de toekomst graag zo houden. Met periodieke onderhoudswerkzaamheden verlengen we de levensduur van de Heinenoordtunnel en stroomt het verkeer vlot door. Zo kunnen we uw veiligheid blijven garanderen.

Kijk voor meer informatie op www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden of www.vananaarbeter.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.