Inbrekers slaan toe op volkstuinen complex in Oud-Beijerland

781

Oud-Beijerland – Afgelopen nacht vond er een serie inbraken plaats op het Volkstuinen Complex in Oud-Beijerland.Hierbij zijn een groot aantal elektrische gereedschappen en andere goederen weggenomen.

Er zijn al een groot aantal aangiften opgenomen maar er zullen er ongetwijfeld meer volgen.De Forensische Opsporing zal een sporenonderzoek uitvoeren.

Mocht u slachtoffer zijn van deze diefstallen, meld u dan bij de secretaris van de volkstuinvereniging. Hij heeft van de Politie aangifteformulieren ontvangen waarmee u eenvoudig aangifte kunt doen. Elke aangifte met herleidbare goederen of sporen leidt tot een grotere kans dat deze zaak wordt opgelost.

Daarnaast wil de Politis deze kans aangrijpen om u allen nogmaals te wijzen op het registreren van de serienummers van uw goederen. Een serienummer maakt uw goed uniek en daarmee eenvoudiger te herkennen en terug te vinden.

Meer informatie over het registreren van goederen vindt u op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl en www.stopheling.nl

Mocht u getuige zijn van deze inbraken en uw informatie willen delen vragen wij u contact met de Politie op te nemen via 0900-8844


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.