32E EDITIE OPEN COFFEE HOEKSCHE WAARD BIJ DE STRIJENSCHE GOLFCLUB!

Redactie Hoeksch Nieuws
5 Min Read

logo-strijenschegolfclubOp woensdag 23 november 2016 vanaf 09.00 uur bent u van harte welkom tijdens de 32e editie van de Open Coffee Hoeksche Waard. Deze keer zijn we te gast bij De Strijensche Golfclub aan het Molenwegje 2B, 3291 CG te Strijen in het gezellige clubhuis Brasserie De Groene Engel. Van 09.00 tot 11.00 uur is het een ideale gelegenheid om mede- ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entrée is zoals gebruikelijk gratis, evenals de koffie, thee en de versnapering die verzorgd wordt door De Strijensche Golfclub. Er is (gratis) parkeerruimte, u dient de instructies voor het parkeren op te volgen. U dient zich verplicht aan te melden.

Programma

Na het welkomstwoord door de voorzitter van HWLinked Steven Corijn, zullen Martine en Isabel Hage in het kort een aantal ins en outs op golfgebied met u delen. Hierna wordt aan een aantal partners, sponsors en Vrienden van HWLinked de gelegenheid gegeven een korte 1-minuut elevator pitch voor te dragen. Vervolgens is er voldoende gelegenheid om met elkaar informatie uit te wisselen, kennis te delen en informeel met elkaar te netwerken. U kunt uiteraard kennis maken met het golfterrein. De bijeenkomst duurt zoals gebruikelijk tot 11.00 uur. 
U dient zich voor deze bijeenkomst verplicht aan te melden via de website www.hwlinked.nl

Lees verder op de website

UITNODIGING EXCLUSIEVE HWLINKED ONDERNEMERSONTBIJT OP WO 23 NOV 2016 VAN 07.30-09.00 UUR 

Beste partner/sponsor/vriend van HWLinked,
Namens HWLinked nodigen wij u uit om op woensdag 23 november 2016 van 07.30 tot 09.00 uur deel te nemen aan het exclusieve HWLinked Ondernemersontbijt 2016 dat speciaal voor onze partners, sponsoren en voor Vrienden van HWLinked georganiseerd wordt.

U bent om 07.30 uur van harte welkom bij de Strijensche Golfclub aan het Molenwegje 2B, 3291 CG te Strijen. Na een welkomstwoord door voorzitter Steven Corijn, wordt er met elkaar het ontbijt genuttigd. Na een korte introductie van alle aanwezigen is het daarna de beurt aan de gastvrouwen Martine en Isabel Hage – eigenaren van de golfclub – om een korte toelichting te geven omtrent de activiteiten en bedrijfsvoering van de golfclub. Daarna worden de partners en sponsoren in de gelegenheid gesteld zich in het kort te presenteren en is er nog voldoende gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen.

Lees verder op de website

STARTCOACH, GRATIS INFORMATIEAVOND OP 22 NOVEMBER 2016

Op dinsdag 22 november wordt er een Startcoach informatieavond gehouden bij de Rabobank Het Haringvliet te Heinenoord.

Startcoach

Startcoach is een project voor startende ondernemers en ondernemers met een jong bedrijf. Ervaren ondernemers en managers treden op als mentor voor ondernemers die hun eerste stappen zetten in ondernemersland. De mentor geeft vrijblijvende adviezen over marketing, financiën, management en andere vraagstukken. Hij informeert de nieuwkomer ook over kansen, valkuilen, opstartproblemen en marktontwikkelingen. Daarnaast ontsluit de mentor zijn netwerk, waardoor de onervaren ondernemer op een natuurlijke manier de kans krijgt nieuwe contacten te leggen. De starter moet het uiteindelijk zelf doen, maar met de mentor als sparringpartner en klankbord is de kans een stuk groter dat de juiste keuzes worden gemaakt vele ondernemers hebben al gebruik gemaakt van een startcoach mentor.

Coaching voor succes

De praktijk wijst uit dat mentoren van grote invloed zijn op het succes van startende ondernemers. In de Hoeksche Waard wordt dan ook door vele partijen ingezet op ondersteuning. Het coachen van ondernemers levert uiteindelijk een bijdrage aan een stevig en gezond MKB in de Hoeksche Waard en daar heeft men graag wat voor over. In 2014 zijn er 26 ondernemers succesvol gekoppeld aan ervaren mentoren. Dit succes wil Startcoach in 2016 graag voortzetten en zo mogelijk verbeteren!

Informatieavond

Op dinsdag 22 november wordt er een Startcoach informatieavond gehouden in de Rabobank Het Haringvliet te Heinenoord. Inloop vanaf 19.00 uur Start van het programma 19.30 uur met inspirerende sprekers. Deelname is gratis. Meldt u wel even aan op www.startcoach.nu

Meld u nu gratis aan voor de informatieavond: www.startcoach.nu


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren