Update Coronavirus cijfers in de Hoeksche Waard van zaterdag 24 oktober, cijfers door storing niet compleet

3685
Coronaupdate hw

HOEKSCHE WAARD – In de gemeente Hoeksche Waard zijn sinds vrijdag 23 oktober in totaal 45 nieuwe besmettingen met het coronavirus bekend bij het RIVM . ( Vrijdag  waren er 77 besmettingen en donderdag waren er 67 besmettingen. )  Er zijn sinds vrijdag 23  oktober geen  personen opgenomen in het ziekenhuis en er zijn 3 personen overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Door achterstanden bij de GGD worden overleden personen en ziekenhuisopnames niet altijd direct doorgegeven.  Een archief van onze dagelijkse updates kunt u hier bekijken

Cijfers zaterdag 24 oktober niet compleet en vallen daardoor lager uit

Het RIVM heeft om 17.00 uur cijfers gepubliceerd van het aantal nieuwe bevestigde coronabesmettingen. Dat het veel later is dan gebruikelijk komt door een technische storing bij de GGD’s, waardoor de cijfers die het instituut vandaag meldt ook niet compleet zijn. Het aantal bevestigde gevallen valt daardoor nu lager uit, maar morgen zal het aantal waarschijnlijk juist hoger zijn, stelt het RIVM.

Totaal cijfers Hoeksche Waard sinds uitbraak Coronavirus tot en met 24 oktober

  • Het aantal personen wat opgenomen is geweest in het ziekenhuis uit de Hoeksche Waard staat nu op 82 personen.  
  • Het aantal positief geteste personen in de Hoeksche Waard  staat op 1611 . 
  • Er zijn tot nu toe 30 personen overleden in de Hoeksche Waard aan de gevolgen van het Coronavirus

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.