Sportraad Hoeksche Waard organiseert digitale bijeenkomst over veilig en open sportklimaat

110

HOEKSCHE WAARDDe lokale Sportraad Hoeksche Waard organiseert digitale bijeenkomst over veilig en open sportklimaat Op maandagavond 30 november organiseert de Sportraad Hoeksche Waard een digitale bijeenkomst over een veilig en open sportklimaat. De centrale onderwerpen deze avond zijn anti-discriminatie en LHBTI-acceptatie binnen de sport. Verenigingen uit de Hoeksche Waard kunnen zich nog steeds voor deze bijeenkomst aanmelden. 

Sportverenigingen moeten een veilige plek zijn voor alle leden. Iedereen heeft recht op een veilig en inclusief sportklimaat. Ook draagt het thema bij aan de vitaliteit en toekomstbestendigheid van sportverenigingen. Kortom: een veilig en open sportklimaat is urgenter dan ooit. Maar waar begin je en hoe pak je dit aan? Met kenners Pepijn Geldof (Rotterdam Sportsupport) en Jochen Dekker (RADAR) gaan we dieper in op hun expertise en maken we met praktische tips en informatie de koppeling naar sportverenigingen. Uiteraard is er voor de deelnemers ook ruimte om vragen te stellen aan het tweetal of het gesprek te voeren met andere deelnemers en van elkaar te leren. Het belooft een boeiende en inspirerende avond te worden. Een overzicht met de belangrijkste informatie: 

  • Datum: Maandag 30 november. 
  • Tijdstip: 20.00 – 21.30 uur. 
  • Sprekers: Pepijn Geldof (Rotterdam Sportsupport | LHBTI-acceptatie)  en Jochen Dekker (RADAR | Anti-discriminatie) 

Aanmelden

Verenigingen die interesse hebben in de bijeenkomst kunnen een e-mail sturen naar [email protected] met daarin hun naam, e-mailadres, telefoonnummer en verenigingsnaam. Zij ontvangen een dag voor de bijeenkomst een link naar de digitale omgeving. Noot voor de redactie: neem voor vragen omtrent dit persbericht contact op met Lennert van Driel via [email protected] of bel naar 06 36 13 36 98. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.