Aanpassing aan de Smidsweg in ’s-Gravendeel om de verkeersveiligheid te verbeteren, Smidsweg van 23 november tot 4 december afgesloten

407

‘s-Gravendeel – Op de Smidsweg in ’s-Gravendeel komt een aanpassing in de weg om de verkeersveiligheid te verbeteren en het snelheidsgedrag van het gemotoriseerde verkeer positief te beïnvloeden. Deze aanpassing draagt bij aan de leefbaarheid voor omwonenden (minder lawaai- en trillingsoverlast). Met een aangepaste inrichting wordt bovendien de positie voor fietsers en voetgangers op de Smidsweg verbeterd.

De werkzaamheden starten maandag 23 november en duren tot vrijdag 4 december. Tijdens de werkzaamheden is de rijbaan afgesloten voor doorgaand verkeer. Een omleiding wordt ter plaatse ingesteld. Hulpdiensten en Connexxion zijn geïnformeerd en passen hun routes aan.   

Aannemingsbedrijf Van den Bergh verzorgt de uitvoering van de werkzaamheden. De toezichthouder namens de gemeente is Raymond Kelder.  Als u vragen heeft neem dan contact met hem op. Wij vragen uw begrip voor de mogelijke overlast die voortkomt uit de werkzaamheden, wij proberen dit tot een minimum te beperken.

Heeft u nog vragen?

Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons elke werkdag bereiken tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer 14 0186 of 088 – 647 36 47. Of via [email protected] onder vermelding van Z/20/075853.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.