Orange the World! Wereldwijd aandacht voor geweld tegen vrouwen en meisjes.

200

Tijdens Orange the World, van 25 november tot en met 10 december wordt wereldwijd aandacht gevraagd voor geweld tegen vrouwen en meisjes. Ook gemeente Dordrecht, Papendrecht en de Hoeksche Waard doen mee, door een aantal gebouwen en objecten in oranje uit te lichten.Maar er gebeurd meer…

THHG-Transitie Hulpverlening Huiselijk Geweld organiseert tijdens deze periode een aantal activiteiten.

Op 25 november biedt THHG-Transitie Hulpverlening Huiselijk Geweld het Manifest Masker19 ‘Stop hernieuwd slachtofferschap bij huiselijk geweld’ aan wethouder Rik van der Linden van de gemeente Dordrecht. Het manifest is te downloaden op de website van THHG.

Voor slachtoffers van huiselijk geweld is er op 26 november en 3 december de workshop ‘Samen staan we sterker.’

Orange the World wordt afgesloten op 9 december met een online programma ‘Samen naar een duurzame aanpak van huiselijk geweld.’

Door een panel van beleidsmakers, uitvoerders van het beleid en ervaringsdeskundigen worden verschillende onderwerpen besproken. Welke kunnen bijdragen aan een duurzame aanpak van huiselijk geweld. Deelnemers kunnen aan de hand van een aantal stellingen hun mening laten weten. Daarnaast kunnen deelnemers via de live chat vragen stellen over de onderwerpen.

Voor meer informatie en aanmelden ga naar: www.transitiehulpverleninghuiselijkgeweld.nl of naar www.masker19.org


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.