Winkelen bij het Tweedehands Warenhuis van Welzijn Hoeksche Waard in Coronatijd op afspraak

586

Oud-Beijerland – Vanaf 23 november is het weer mogelijk om bij het Tweedehands Warenhuis van Welzijn Hoeksche Waard in de Lindehoeve te winkelen. Omdat de winkel niet groot is, hebben wij voor een creatieve oplossing gekozen om u te ontvangen op afspraak.

Per half uur kunnen 4 personen bij ons winkelen en daarvoor kunt u zich aanmelden via Welzijn Hoeksche Waard: 088-7308900. We overleggen dan met u in welk tijdslot u kunt komen, op maandag en woensdag tussen 12:00 en 16:00 en op vrijdag tussen 10:00 en 13:00 uur.

Onze vrijwilligers staan voor u klaar en hebben in de winkel een gezellige kerstafdeling gemaakt. We hopen u snel te ontmoeten!

Meer weten over het Tweedehands Warenhuis? Zoek ons dan op Facebook.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.