Roparunteam DriemTiemStrien zoekt Tiemleden!

217
Foto DriemTiemStrien

Hoeksche Waard – Heb jij er altijd van gedroomd om deel te nemen aan de Roparun? Meld je dan nu aan! DriemTiemStrien, het Roparunteam uit Strijen zoekt 2 fietsers (eventueel met hardloopervaring), die ons Tiem kunnen versterken.

Als Tiemlid van DriemTiemStrien ga je naast de sportieve uitdaging ook een creatieve en barmhartige uitdaging aan, want het bedenken en/of uitvoeren van sponsoracties is een belangrijk onderdeel van het Tiemlidmaatschap. De Roparun steunt namelijk met het binnenkomende geld projecten die het leven van mensen met kanker veraangenamen.

De komende editie van de Roparun vindt volledig in Nederland plaats. De startlocatie is in Landgraaf en de finish in Rotterdam. In 2021 is het is de dertigste keer dat de Roparun plaatsvindt. Deze bijzondere editie ‘Roparun NL’ vindt plaats in het Pinksterweekend van 22 tot en met 24 mei 2021. De combinatie van een aangepast evenement in verband met de maatregelen en het jubileum zal Roparun 2021 maken tot een editie die je niet wilt missen!

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen stuur dan een berichtje naar: [email protected]

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

1 REACTIE

Comments are closed.