Gemeente Hoeksche Waard reikt waarderingsprijzen uit aan vrijwilligers van buurtinitiatieven en van acties die zijn opgezet voor (kwetsbare) ouderen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Renee Ruisch van Halte Zomervilla kreeg de waarderingsrijs van wethouder Boogaard! Naast haar inzet voor Halte Zomervilla is ze ook actief voor onder ander Stichting Zeilchartherschip de Zeeland - Foto Gemeente HW

Hoeksche Waard – Zaterdag 28 november mochten Wethouder Boogaard en Wethouder Blaak voor de Gemeente Hoeksche Waard waarderingsprijzen uitreiken aan vrijwiligers van buurtinitiatieven en van acties die zijn opgezet voor (kwetsbare) ouderen. Alle 28 aangemelde vrijwilligers kregen een cadeaupakket met streekproducten en een Cadeaubon Hoeksche Waard.

Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op maandag 7 december publiceert de gemeente een collage met alle initiatieven die in het zonnetje zijn gezet. Hieronder is alvast een kleine fotoserie gemaakt door de gemeente Hoeksche Waard.

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren