In 2021 v.v. Strijen 100 jaar, De club gaat (alvast) van start…!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

STRIJEN – Op 1 mei 2021 bestaat v.v. Strijen 100 jaar. En uiteraard gaat v.v. Strijen  dit met elkaar vieren! Achter de schermen is de jubileumcommissie al een tijdje hard aan het werk om tijdens het jubileumjaar leuke activiteiten te organiseren. Helaas leven wij op dit moment wel in een wereld waarin Covid-19 enorme invloed heeft op wat wel / niet mag qua activiteiten. We zullen ons dus enigszins aanpassen, maar er is nog voldoende te doen met elkaar. Laat je dus verrassen komend jaar. Laat de club weten op haar website.

Officieel start het jubileumjaar per 1 januari 2021, maar desalniettemin is de club dit weekend al van start gegaan!

Lancering jubileumlogo, website en webshop 100 jaar v.v. Strijen

Voor het jubileumjaar hebben wij een eigen jubileumlogo, een eigen website en webshop ontwikkeld. Via www.vvstrijen100jaar.nlkomt u op deze website en houden wij u gedurende het jubileumjaar op de hoogte van alle nieuwsfeiten en activiteiten rondom ons 100-jarig bestaan.

Tevens heeft de club op deze website een webshop ingericht, waarin ze diverse jubileumartikelen zullen gaan verkopen voor het jubileumjaar. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Jubileumwijn Rood of Wit, maar uiteraard ook het jubileumboek 100 jaar v.v. Strijen.

Jubileumboek 100 jaar v.v. Strijen – het cadeau voor de feestdagen!

boekcover.jpg

In de afgelopen 2 jaar is hard gewerkt aan een jubileumboek. Het jubileumboek zal naar verwachting in april 2021 verkrijgbaar zijn. Echter, het boek met ruim 300 pagina’s en honderden foto’s over de 100-jarige historie van v.v. Strijen is reeds per zaterdag 28 november te bestellen. Een uniek cadeau voor de feestdagen voor iedereen met een v.v. Strijen geel / zwart hart. Bestel hem nu in de webshop en ontvang een digitale cadeaubon voor in de zak van Sinterklaas of straks onder de kerstboom!

De Jubileumcommissie en het bestuur van v.v. Strijen nodigen iedereen van harte uit om een bezoek te brengen aan onze jubileum website www.vvstrijen100jaar.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren