Aikido expert uit Los Angeles in Klaaswaal

422

imageKlaaswaal –  Op zaterdag 25 juni zal de Amerikaanse Aikido grootmeester Corky Quakenbush tijdens zijn Europese tournee ook een seminar bij Stichting Randori in Klaaswaal geven. Zijn verblijf van een week in deze regio is onderdeel van een uitgebreidere Europese tournee.

De budoclub uit Klaaswaal staat hierbij in het rijtje Parijs, London en Dublin. Quakenbush zal tijdens de trainingen zijn bijzondere vorm van Aikido demonsteren, waarbij hij de focus niet op de technieken legt, maar op een spontane en harmonieuze reactie op een aanval. De trainingen van Quakenbush bij Randori zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde Aikidoka’s, maar ook voor geïnteresseerden zonder Aikido ervaring.

Deelname kan voor de hele dag, maar ook alleen de ochtend- of middagsessie. Ook zal de Aikido expert in de week van 20 – 24 juni Ki-Masterclasses geven.

Voor meer informatie of aanmelding kun je een e-mail sturen naar [email protected]. Meer informatie over budoclub Randori is te vinden op www.randori.nl.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.