Rijnmond sluit het jaar vrolijk af met winactie kerstbomen

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

2020 is een jaar geworden om nooit te vergeten. De uitbraak van het corona-virus heeft ons leven totaal op z’n kop gezet. Om dit jaar toch nog vrolijk af te sluiten geven we de komende weken 20 compleet aangeklede kerstbomen weg, inclusief verlichting.

Wie gun jij na een moeilijk jaar een kerstboom? Wie kan volgens jou best wel een opkikker gebruiken door een volledig aangeklede kerstboom cadeau te krijgen? Net als in 2019 gaan we dit jaar de samenwerking aan met Hornbach, waarbij de huidige corona-regels uiteraard in acht worden genomen.

Wat gaan we doen?

Vanaf dinsdag 1 december tot en met vrijdag 11 december is er via rijnmond.nl/kerstboomactie de mogelijkheid om jezelf of iemand anders aan te melden via het aanmeldformulier op de website.

Vanaf maandag 7 december tot en met donderdag 10 december staat Rijnmond verder in het teken van deze actie, één week lang geven Olivier de Neve en Ruud de Boer per dag vier volledig aangeklede kerstbomen weg.

Eén van deze vier winnaars zal ook op de radio te horen zijn, om zijn of haar verhaal te doen over waarom zij zich heeft aangemeld, in die uitzending zullen ook de andere drie winnaars worden genoemd.

Op dinsdag 15 december gaat Frank Stout gaat langs bij diegene die zich met het mooiste verhaal heeft aangemeld bij ons. Je ziet het op tv en online.  

De grote vraag is nu: Wie gun jij een kerstboom? Wie kan volgens jou dit steuntje in de rug goed gebruiken? Ga naar rijnmond.nl/kerstboomactie en vul het aanmeldingsformulier in.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren