Fysiotherapeuten Zorgwaard van start met manuele therapie

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Manuele therapie Zorgwaard - Foto Zorgwaard

Hoeksche Waard – In september zijn Zorgwaard-fysiotherapeuten Marnix de Rijke en Leen van der Plaat van start gegaan met een opleiding tot manueel therapeut. Zij willen hiermee iedereen in de Hoeksche Waard die last heeft van rug, nek of schouders nog beter helpen.

Bij rug-, nek- en schouderklachten gaat het vaak om complexe spier- en gewrichtsproblemen in de wervelkolom. Manuele therapie richt zich op die complexiteit en verlicht deze klachten. Door samen met één van de therapeuten te werken aan het verbeteren van lichaamshouding en bewegen, neemt bewegingsvrijheid toe en nemen pijnklachten af. 

Met de twee manueel therapeuten in opleiding, heeft Zorgwaard haar grote verscheidenheid aan fysiotherapeutische specialisaties uitgebreid. Naast de cliënten van Zorgwaard zijn ook andere belangstellenden uit de Hoeksche Waard bij de therapeuten welkom, zowel jong als oud en voor alle voorkomende bewegingsklachten.
Meer info: via 085 782 95 80 (Oud-Beijerland) of 078 676 34 00 (Puttershoek).


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren