Vier de Nationale Voorleesdagen met het Prentenboek van het Jaar 2021: Coco kan het!

363

Vandaag is een grote dag Alle babyvogels gaan voor het eerst vliegen. Alleen Coco durft niet. Wat als ze valt? Of als een kat haar grijpt? Maar als het wél lukt, kan ze samen met haar vriendjes mooie vormen vliegen. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan?

Ben je ook zo benieuwd hoe het verhaaltje verder gaat? Kijk dan op www.debhw.nl, Facebook of Instagram van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Daar lezen de burgemeester, de brandweerman, de politieagent, de jeugdverpleegkundige, de Cultuureducatie specialist en de directeur van de Bibliotheek samen dit leuke grappige verhaaltje voor. Dat is genieten met elkaar.

Juist nu veel gezinnen met elkaar thuis zijn door het coronavirus, is gezellig om samen te blijven (voor)lezen.Voorlezen zorgt ook in deze onwerkelijke tijd voor een fijn en intiem moment tussen ouder en kind en stimuleert tevens de taalvaardigheid. #voorlezenmaaktjeleuker #ikleesthuisvoor

Bezoek je lokale bibliotheek voor inspiratie of vraag een verrassingstasje aan onder het kopje ‘Actueel’ op onze website. Nieuwe leden krijgen bovendien tijdens de Nationale Voorleesdagen van 20 t/m 30 januari een leuke vingerpoppetje Coco cadeau.

 Coco kan het!, geschreven en geïllustreerd door Loes Riphagen (Uitgeverij Gottmer)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.