Ruim 8000 kerstbomen ingeleverd tijdens inzameling in de Hoeksche Waard

311

Hoeksche Waard – Elk jaar weer leuk: kinderen die na de feestdagen – als een soort afterparty – fanatiek kerstbomen verzamelen voor een extra zakcentje. Ook dit jaar hebben de Hoeksche Waardse kids weer flink hun best gedaan, want de Buitendienst van de Gemeente Hoeksche Waard heeft maar liefst 8.237 bomen afgevoerd.

Daarvan moesten 5.826 bomen met de gemeentelijke vrachtwagen opgehaald worden (bij 50 stuks of meer). De grootste bulk van 317 bomen werd in ’s-Gravendeel opgehaald. Veel ouders zullen dus blij zijn dat ze hun schuur en/of achtertuin weer terug hebben? De overige 2.411 kerstbomen werden vorige week woensdag ingeleverd bij de inzamelpunten.

Foto Gemeente Hoeksche Waard

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.