Joy Beijer winnares tekenwedstrijd Bibliotheek Hoeksche Waard

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Winnares Joy Beijer - Foto Bibliotheek HW

Numansdorp – Op de Facebookpagina van de Bibliotheek vind je niet alleen goede leestips en aankondigingen van allerlei leuke activiteiten in coronatijd maar ook af en toe een boeiende prijsvraag. Zo ook de oproep om een mooie tekening te maken.

Uit alle inzendingen is Joy Beijer (9 jaar) uitgekozen als winnaar. Zij tekende Starshine en Tin-Can, 2 paarden uit haar favoriete boekenserie van Star Stable – Soul Riders geschreven door Helena Dahlgren. De serie bestaat uit 3 boeken, het derde deel komt dit voorjaar uit in Nederland. Ze kan niet wachten om ook dit deel 3 te kunnen lezen! Gefeliciteerd Joy! Ondertussen kan ze van haar welverdiende prijs, Lampje van Annet Schaap, genieten.

“Dit zijn Starshine en Tin-Can, 2 paarden uit haar favoriete boekenserie van Star Stable – Soul Riders.
De serie bestaat uit 3 boeken, het derde deel komt dit voorjaar uit in het Nederlands, ze kan niet wachten om ook deel 3 te kunnen lezen!”

Haar tekening is ook op de Facebook pagina van de Bibliotheek te bewonderen. Volg de Bibliotheek op Facebook en Instagram voor meer inspirerende ideeën en gouden tips.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren