Bolletjes- en tulpentijd

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto de Drie Lelies
Puttershoek – “Elke periode in het jaar heeft zijn eigen sfeer. We zitten nu in januari, het begin van hopenlijk een jaar met veel goede dingen. Januari is een tijd waarin, naast de boeketten en losse bloemen, bolletjes weer in overvloed aanwezig zijn.

In Bloemisterij De Drie Lelies hebben wij hierin voor u een breed aanbod; losse bolletjes die u zelf in een bakje kunt zetten, bolletjes die al in een mandje zitten of zelfs zijn verwerkt in mooi aardewerk schalen en potjes. Het leuke van deze artikelen is dat ze makkelijk zijn mee te nemen en zeer geschikt zijn om als cadeau weg te geven.
 
Ook is dit de periode waarin tulpen weer beschikbaar zijn. Wij hebben mooie tulpen in het assortiment en kunnen naast de bekende tulpenbosjes ook deze verse kwalitatief hoogwaardige tulpen verwerken in onze unieke boeketten. Boeketten die wij (samen) met u samenstellen, zodat u altijd iets unieks heeft.
 
Het weggeven van bolletjes of een mooi boeket met tulpen brengt altijd iets positiefs. Je ziet de bolletjes uitkomen en dat is leuk om te zien. De tulpen komen uit tot een mooi tafereel. Bent u niet in de gelegenheid om zelf deze verrassing te bezorgen of in het geval het voor uzelf is, laat het ons weten en wij kunnen dit tegen een geringe vergoeding voor u bezorgen of langsbrengen. Doe er een kaartje bij met uw eigen tekst en u maakt weer iemand blij.
 
U kunt ons bereiken op het nummer 06 83558259″ 
 
 
 
Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
 

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren