Straatprijs Postcode Loterij van 1 miljoen valt aan de Opper van Treurenstraat in Heinenoord

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Fotocredits Roy Beusker Fotografie.

Een grote verrassing voor 24 inwoners van Heinenoord. Op postcode 3274 ND (Opper Van Treurenstraat) in Heinenoord is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. Postcode Loterij-ambassadeur Quinty Trustfull verraste de winnaars middels een videogesprek.

De 24 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 34.482 euro tot 68.965 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Esther (44) werd verrast met een cheque van 68.965 euro en reageert enthousiast: “We hebben vier kinderen en die hebben grote wensen: een paard, een scooter en een nieuwe auto. Nu kunnen we alles waarmaken!”

Ivanne (35) wint 34.482 euro en reageert blij verrast: “Dit is geweldig! Mijn 2021 kan niet meer stuk. Ik zou graag een groter huis willen.”

Ook de 46-jarige Sandra werd verrast met een cheque van 34.482 euro: “Ik ben al sinds 2009 niet meer in Suriname geweest. Ik kan niet wachten om mijn broer daar te bezoeken als het weer kan.”


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren