Bloemisterij De Drie Lelies uit Puttershoek bestaat 1 jaar!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Zaterdag 1 februari 2020 is voor onze bloemenwinkel een datum om niet te vergeten. Het is de openingsdag van de nieuwe bloemenwinkel ‘Bloemisterij De Drie Lelies’. Een dag waar voorafgaand heel veel werk is verzet. Met veel man hebben wij de winkel omgetoverd van een kale, grauwe aandoende winkel tot een sfeervolle, gezellige plek om te winkelen.
 

Dit hebben wij gedaan door het opknappen hiervan en ervoor te zorgen dat er mooie meubelen en werkplekken kwamen. Ook hebben wij dit gedaan door het aanschaffen van een mooi, breed en goed assortiment, passend bij het dorpse karakter van Puttershoek. Het was die zaterdag een drukte van jewelste en een bijzondere dag. We horen nog dagelijks dat de bloemisterij een aanwinst is voor het winkelcentrum en voor het hele dorp. Leuk te horen!
 
Wij zijn nu een jaar verder en hebben het 1-jarig bestaan op een hele sumiere wijze gevierd. Er is in dat jaar veel gebeurd. Zoveel dat niemand dat ooit had kunnen bedenken en daarom was het gepast vieren hiervan op zijn plek. 
 
Gelukkig mogen de bloemisterijen op beperkte schaal openblijven en kunnen op die manier toch nog wat vrolijkheid, gezelligheid en kleur brengen bij de mensen, of dat nu op het werk of thuis is, het blijft hetzelfde en we doen het graag.
 
Vol goede moed kijken we het 2e jaar tegemoet. We gaan er volledig voor. We hebben er zin in want de reacties die we nog dagelijks krijgen zijn erg leuk en worden gewaardeerd. Tevreden en terugkerende klanten, dat is toch het mooiste wat je als winkelier kan overkomen en daar doen we het voor!
 
De medewerkers zijn al de nodige voorbereidingen aan het treffen voor het aankomende weekend, het weekend van Valentijn. We zullen er klaar voor staan en zien u dan weer graag bij onze winkel.
 
 
 
Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
06-54668103

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren