Nieuwe collectie van planten, vazen en potten bij Bloemisterij de Drie Lelies in Puttershoek

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Foto Bloemisterij De Drie Lelies
Puttershoek –  Het leek er even op alsof de lente zich al had aangediend. Een aantal warme dagen hebben we gehad, waarbij iedereen weer de buitenlucht opzocht. Je hoorde overal al weer fluitende vogels en geluiden in de tuinen, waarbij deze werden klaargemaakt voor het lenteseizoen. Het kon niet op, iedereen genoot ervan en het was een drukte van jewelste.

Helaas was dit maar van korte duur. Het is per slot van rekening nog hartje winter en dat is goed te merken. De dagen zijn weer nat en guur en ‘s-nachts kan het nog vriezen. Helaas geen weer om in de tuin bezig te zijn of er goed van te genieten.
 
Bloemisterij De Drie Lelies

Ook wij kunnen niet wachten tot de echte lente begint, maar voor nu hebben wij voor binnenshuis een verse collectie aan planten, nieuwe vazen en potten. Kom eens langs (volgens de regels) en laat u verrassen door alle het frisse groen, gevarieerde gekleurde collectie aan potten en zoals altijd de brede collectie aan boeketten.

 
We zien u weer graag maak een afspraak en wij geven u graag advies!’
 
 
 
Bloemisterij De Drie Lelies
Oranjeplein 16
3297 CV Puttershoek
06-54668103

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren