Op vakantie met een luxe leefstijl? 5 must-read tips

Redactie Hoeksch Nieuws
3 Min Read
Foto Pexels

Lekker luxe op vakantie, wie wil dat nou niet? Om dit voor elkaar te krijgen kun je natuurlijk naar het buitenland, maar je kunt ook een huisje huren Nederland. Hollanders omarmen steeds vaker een luxe leefstijl en dat is terug te zien aan de keuze in vakantiehuizen. Wil jij ook genieten van lekker veel luxe tijdens je vakantie? Dat kan, met deze vijf tips.

Tip 1: Bepaal wat luxe voor jou betekent

Iedereen heeft andere ideeën over luxe. De een denkt aan een adembenemend uitzicht, de ander aan een extra groot huis. Of wat dacht je van elke dag uit eten, of je eigen privé jacuzzi? Bepaal dus eerst wat luxe voor jou en je mede-vakantiegangers betekent, zodat je gericht kunt zoeken naar het vakantiehuis dat bij jullie wensen past.

Tip 2: Kies voor wellness

Voor veel mensen is wellness een luxe. Dat betekent echter niet per sé dat je hiervoor naar een spa resort hoeft te gaan. Er zijn tegenwoordig ook een hoop luxe vakantiehuizen met wellness faciliteiten. Wat dacht je van lekker bijkomen in je eigen sauna of bubbelen in een privé jacuzzi? Er zijn zelfs vakantiehuizen met een privé zwembad te boeken!

Tip 3: Boek een luxe uitzicht

Zoals gezegd telt voor veel mensen het uitzicht ook mee als het gaat om de luxe leefstijl op vakantie. Kijk daarom, wanneer je op zoek gaat naar jouw vakantiebestemming, ook goed naar wat er op dit gebieden aangeboden wordt. Wakker worden met uitzicht op het water of een uitgestrekt natuur landschap voelt toch al een stuk luxer dan met uitzicht op de achterkant van een gebouw.

Tip 4: Laat zoveel mogelijk aan anderen over

Een luxe leefstijl betekent natuurlijk dat je zelf zo min mogelijk hoeft te doen. Zeker op vakantie! Zorg dus dat de bedden al opgemaakt zijn bij je aankomst, regel iedere dag schone handdoeken en laat je boodschappen bezorgen. En wellicht is het ook mogelijk ontbijt en andere maaltijden te laten bezorgen bij je vakantiehuis.

Tip 5: Neem luxe mee van huis

Iets voordeliger en vaak ook gewoon praktischer: neem zelf wat luxe mee van huis. Betekent luxe voor jou champagne drinken in de jacuzzi? Neem dan alvast een fles mee die je van tevoren koud hebt gezet. Hetzelfde geldt voor lekkere hapjes, maar ook jouw superzachte badjas of automatische stofzuiger mogen bijvoorbeeld niet ontbreken in jouw bagage.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren