Webinar voor retailondernemers in de Hoeksche Waard over steunmaatregelen corona

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Op maandag 29 maart van 19:30 tot 20:30 uur organiseert de Gemeente Hoeksche Waard in samenwerking met Retail Hoeksche Waard (Detailhandelsraad) een webinar voor retailondernemers.

Tijdens dit webinar staan we stil bij de huidige coronacrisis en welke steunmaatregelen er landelijk en lokaal worden aangeboden. Ook is er ruimte om in gesprek te gaan met burgemeester Bram van Hemmen en wethouder Paul Boogaard (o.a. economie). En ook met de voorzitter van de Detailhandelsraad Bram de Jong.

Hij legt uit welke activiteiten Retail Hoeksche Waard momenteel ontplooit en de mogelijkheid voor huurbemiddeling bespreken voor ondernemers. Het doel is op basis van kennis en ervaringen te ontdekken hoe de gemeente retailondernemers het beste kan ondersteunen. Wilt u het webinar bijwonen? Stuur een email naar [email protected], dan ontvangt u een Microsoft Teams-link om deel te nemen.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren