Mevrouw Berkman-de Geus uit ’s Gravendeel viert 101ste verjaardag

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Mevrouw Berkman - de Geus 101 jaar - Foto Gemeente HW

‘s-Gravendeel – Gisteren, zondag 21 maart, bereikte mevrouw A. Berkman- de Geus de leeftijd van 101 jaar. Een prachtige mijlpaal!

Mevrouw Berkman werd op 21 maart 1920 geboren op ’s Gravendeel. Ze trouwde in tijden van oorlog en samen met haar man kreeg ze 9 kinderen. De watersnood in 1953 zorgde ervoor dat ze moesten evacueren naar Rotterdam. Maar na het overlijden van haar man in 1999 keerde ze terug naar ’s Gravendeel. Samen met haar 2 zussen heeft ze hier nog wat jaren in het Weegje gewoond.  Inmiddels zijn er ook 21 kleinkinderen en 23 achterkleinkinderen.

Vorig jaar zat een groot feest ter ere van haar 100e verjaardag er niet in. Ook dit jaar is er weinig ruimte voor verjaardagsvisite vanwege de coronamaatregelen. Haar kinderen maakten daarom een video waarin ze haar feliciteren en toezingen. Ook belde burgemeester Bram van Hemmen met mevrouw Berkman om haar te feliciteren namens het gemeentebestuur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren