82-jarige vrouw uit Oud-Beijerland aan de deur voor 1000 euro opgelicht door `pakketbezorger`

1658
Foto Pixabay
Oud-Beijerland – Vanmorgen werd bij Politie een oplichting van een 82-jarige vrouw uit Oud-Beijerland gemeld. (De oplichting zelf bleek al dagen geleden te zijn gebeurd). Nadat een pakje aan de deur werd bezorgd, werd zij verzocht om hiervoor met haar bankpas 1 euro af te rekenen bij een mobiel pin-apparaat. Op nog onbekende wijze is haar bankpas bij deze handeling verwisseld.

Later bleek dat er twee keer een bedrag van 500 Euro was weggenomen. De bankpas die zij terug kreeg van de ‘bezorger’ bleek van een 83 jarige man uit Haarlem te zijn, die op soortgelijke wijze was bestolen.
 
Waarschuw alstublieft de ouderen in uw omgeving voor deze criminaliteit!
Zijn de oplichters nog in de buurt? Bel dan 112 ! Is de informatie niet meer – op heterdaad- ? Dan graag melden via 09008844 !

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.