Bij Joost #2 | De nieuwe Google Nest Hub!

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hij is er! De nieuwe Nest Hub van Google. In deze tweede aflevering van Bij Joost ontdekt Joost wat de Hub 2 nu zoveel beter maakt dan de eerste Hub.

De Hub is je grootste vriend als het aankomt op de praktische dingen in het huis. Spotify afspelen tijdens het koken? In een handomdraai. Ook kan je er allerlei andere apparaten aan connecten en bedienen: je Philips Hue lampen, de thermostaat of het beeld van je slimme deurbel.

In deze video hebben we ook extra aandacht voor een heel interessante toevoeging aan de Hub: een verbeterde wake-up experience. Zo kun je het “sunrise alarm” instellen waardoor je niet abrupt wordt wakker gemaakt maar die met behulp van geluid en licht op een natuurlijke manier wordt gedaan.

Tot slot testen we ook de bass-functie van de Google Nest Hub 2 in een experimentje. Zit er in de nieuwe Hub speakers echt zo veel meer bass? We gaan het zien!

WINACTIE. Vergeet niet dat je kans maakt op de compleet nieuwe Hub! We geven er maar liefst 2 weg. Kijk de video en zet je antwoord op de vraag die Joost stelt, in de comments door hier te klikken ! Uit de goede antwoorden, laten we de nieuwe Google NEST Hub, 2 winnaars kiezen !

Lid worden van de community? Dat kan hier.

Overige social media kanalen kun je hier vinden: Facebook: https://www.facebook.com/aantafelbijj… Instagram: @aantafelbijjoost


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.