Wijkagent Martin maakt zich zorgen over het drank en drugsgebruik van jongeren

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read
Wijkagent Martin - Foto Instagram wijkagent_hoekschewaardwest

Hoeksche Waard – Naar aanleiding van een aantal meldingen van een dienst maakt wijkagent Martin zich zorgen. Wijkagent Martin is wijkagent in de dorpen Nieuw-Beijerland, Piershil, Goudswaard, Zuid-Beijerland, Nieuwendijk en Tiengemeten. En plaatste een bericht hierover op Instagram. 

Een aantal dorpsgenoten van Nieuw Beijerland hebben ontzettend veel geluk gehad. Een ernstige aanrijding op het Buitenom bij Piershil met jongeren. We denken aan één die nog in het ziekenhuis ligt. We wensen hem en zijn familie veel sterkte. Lees hier het bericht hierover.

Ik weet dat er regelmatig veel te veel gedronken wordt. Dit leid tot overlast en overschatting van zichzelf. Als je weet van zo’n ernstig incident en je stapt toch gewoon in de auto ondanks dat je gedronken hebt. Wat moet er dan nog gebeuren voordat we begrijpen dat drank en verkeer niet samen gaat. DE LIMIET IS 0!!! In het verkeer.

Het gaat er niet om ofdat je gepakt wordt. En de gevolgen die dat mogelijk met zich meebrengt. Het gaat om het risico dat je bewust neemt, voor jezelf, je vrienden, je familie maar ook overige medemensen. Bespreek het middelen gebruik, alcohol en drugs. Bagatelliseer het niet….

Mensen pak deze handschoen op voordat we met ernstige incidenten te maken krijgen. Voordat we een heel slecht bericht moeten komen brengen.

Zijn er ideeën waar ik wat in kan betekenen hoor ik het graag. Stuur de wijkagent Martin een bericht via Instagram,   Via het contactformulier op de Politie site of spreek hem aan op straat  en we gaan samen kijken wat we kunnen doen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Martin (@wijkagent_hoekschewaardwest)


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren