Leden van de Zonnebloem Binnenmaas krijgen attentie vanwege het 25 jarig bestaan

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Zonnebloem Binnenmaas

Hoeksche Waard – Op  zondag 13 juni a.s. bestaat afd. Binnenmaas van de Zonnebloem 25 jaar.Betreft de dorpen Heinenoord, Puttershoek, Maasdam, Mijnsheerenland en Westmaas. Normaliter vieren wij zo’n jubileum feestelijk en groots samen met onze ruim 100 gasten en 30 vrijwilligersDoor de huidige beperkende maatregelen door corona is dit nu nog niet mogelijk.

Toch wilden wij dit jubileum moment niet zomaar voorbij laten gaan.Iedere gast van afd. Binnenmaas wordt deze week door de vrijwilligsters een pakket levensmiddelen bezorgdmet uiteraard een toelichtend kaartje met gedicht en Zonnebloem groet.Een mooi moment om onze gasten weer extra aandacht te geven en in het zonnetje te zetten.

Heeft u als lezer interesse om meer te weten over de Zonnebloem en u op enigerlei wijze in te willen zetten voor deze groep ouderen dan horen wij dat graag.  Elke inzet is welkom. Vrijwilligers hebben wij altijd nodig.

Bezoek voor meer info  binnenmaas.zonnebloem.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.