De voorbereidende werkzaamheden voor de bedrijvencampus op een deel van het voormalige terrein van de suikerfabriek in Puttershoek zijn gestart

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read

Puttershoek – De voorbereidende werkzaamheden voor de moderne bedrijvencampus op een deel van het voormalige terrein van de suikerfabriek van de Cosun Beet Company, zijn gestart. Onder de noemer SHIPP21, South Holland Inland Port Puttershoek 21, bouwt Heylen Warehouses aan een nieuwe bedrijvencampus en logistieke hotspot op circa 25 min van de Haven van Rotterdam.

Om de start van de werkzaamheden in de verf te zetten, alsook het verhaal achter de campus toe te lichten en bedrijven en omwonenden te informeren, lanceert Heylen Warehouses nu ook de SHIPP21 website. Kom meer te weten over de stand van zaken, het duurzame project, de strategische ligging, opties tot het huren van units en de omliggende bedrijvigheid op onze nieuwe websitewww.shipp21.com.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren