Connexxion: Hou de komende 2 jaar rekening met vertragingen door afsluiting rijbaan op de Haringvlietbrug

425

Wegens door Rijkswaterstaat werkzaamheden en afsluitingen aan de Haringvlietbrug zullen verschillende lijnen de komende 2 jaar last krijgen van vertragingen. Houd als reiziger rekening met mogelijk grote vertraging, rituitval, extra overstappen, extra reistijd en aansluitingen die mogelijk gemist worden.

De buslijnen uit HWGO 436, 437, 169, 669 en 395 en uit Zeeland lijn 395 die over de brug rijden zullen de meeste hinder ervaren.

De werkzaamheden aan de Haringvlietbrug starten 25 juli 2021 en zullen ongeveer twee jaar in beslag nemen. We hopen dat de hinder en vertragingen mee zullen vallen, onze excuses voor het ongemak aldus Connexxion op Facebook.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.