Geslaagde editie van het Summer Camp van Hoeksche Waard Actief

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Hoeksche Waard Actief heeft in de eerste week van de zomervakantie het Summer Camp georganiseerd. Ruim 70 kinderen hebben 3 dagen lang allerlei sport- en cultuuractiviteiten beleefd. Het was een groot succes, mede door de partners die hebben meegewerkt.

Het Summer Camp vond plaats van 20-22 juli voor kinderen van 7 t/m 12 jaar op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas. Het Camp werd officieel geopend door Wethouder Paul Boogaard.

Boogaard is erg enthousiast; ik zie kinderen uit verschillende dorpen. Het is een mooi initiatief van Hoeksche Waard Actief om dit te organiseren voor deze kinderen. Het is belangrijk dat ze ook tijdens een zomervakantie lekker kunnen bewegen en kennismaken met verschillende sport- en cultuuractiviteiten.

De activiteiten werden afgewisseld met diverse clinics, gegeven door Badminton Smashing Maasdam, Skills for Soccer, VV Apollo, Maasmuziek en Dansstudio Binnenmaas.
Ook mochten de kinderen klimmen, klauteren, glijden en schommelen in de speeltuin en een duik nemen in het openluchtzwembad Binnenmaas.

Alledrie de dagen heeft Jumbo ‘S Gravendeel het fruit verzorgd voor de kinderen en de begeleiding. Directeur Ardi van der Hoek, is blij dat hij hier een bijdrage in kon leveren, zeker als het gaat om het stimuleren van een gezonde leefstijl.

Ook Kookstudio Hoeksche Waard heeft een bijdrage geleverd; zij hebben de kinderen kennis laten maken met Billies Poke Bowl.

Hoeksche Waard Actief bedankt alle partners en de kinderen voor hun bijdrage en deelname, het was een groot succes!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren