Fort Buitensluis gaat 3 weekenden open voor publiek

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto: Peter de Klerk

Numansdorp – Na een bewogen tijd gaat Fort Buitensluis 3 weekenden open voor publiek. Het prachtige Fort met haar rijke geschiedenis is absoluut een bezoek waard.

Het eerste open weekend is 14 en 15 augustus. Bezoekers zijn dan van harte welkom tussen 13:00 en 16:00 uur. De toegang is gratis. Om 13:30 uur en om 14:30 uur zijn er rondleidingen, waarbij over de geschiedenis van het Fort en de bijgebouwen en bunkers verteld wordt. Wij vragen bezoekers zich hiervoor van tevoren aan te melden. Dit kan  via https://www.fortbuitensluis.nl/aanmelden-rondleiding/

Toegang is gratis.

Ook tijdens het Open Monumentenweekend 11 en 12 september en het weekend van 23 en 24 oktober is het Fort open voor publiek. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen op deze prachtige locatie aan het Hollands Diep. Vergeet dan vooral niet om een kijkje te nemen op het dakterras van het Fort, met een overweldigend uitzicht.

Meer informatie vindt u op www.fortbuitensluis.nl


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren