Workshop Street Art; de eindeloze mogelijkheden van graffiti in Jongerencentrum the Hangout

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto Jongerencentrum the Hangout

Nieuw-Beijerland – Jongerencentrum the Hangout organiseert op zaterdag 28 augustus 2021 van 13.00 uur tot 19.00 uur in samenwerking met graffiti artiest Lennart van Rikxoort een workshop Street Art voor kinderen vanaf 8 acht jaar. Laat je betoveren door de eindeloze mogelijkheden van graffiti!

Ga zelf als graffiti artiest aan de slag op een groot canvasdoek van 115 bij 75 en maak je eigen tag, logo of andere creatie. Natuurlijk gaat de groep ook aan de slag op een lege muur in het jongerencentrum. De middag wordt afgesloten met een BBQ. 

Het festijn zal plaatsvinden in jongerencentrum The Hangout, Nijverheidstraat 3 in Nieuw-Beijerland. Er is plek voor maximaal 25 kinderen en er zijn nog enkele plekken beschikbaar. De kosten zijn 5,- euro per deelnemer inclusief BBQ. Aanmelden kan via [email protected] of bel Bart Vrauwdeunt 06-43516140. Deze workshop wordt mede mogelijk gemaakt door Dorpsvereniging de Filopopers.

Op donderdag 2 september 2021 van 18.00 en 20.00 uur kunnen ouders en geïnteresseerden de kunstwerken komen bewonderen in het jongerencentrum. 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren