Kom eens langs bij de Hoeksche Huiskamer!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Hoeksche Huiskamer Puttershoek - Foto Welzijn HW

Hoeksche Waard – Wist u dat de Hoeksche Huiskamers ook tijdens de lockdown op kleine schaal voort gezet zijn om mensen een mogelijk te bieden om in contact te blijven. Nu er weer meer mogelijk is zijn de Hoeksche Huiskamers in de Hoeksche Waard weer volop te bezoeken.

In de Hoeksche Huiskamer bent u welkom voor een kopje koffie en een goed gesprek, maar ook voor een spelletje, een activiteit of gezamenlijke lunch. Zo is er in de Hoeksche Huiskamers in Numansdorp en Puttershoek met enige regelmaat stoelgym en wordt er weleens een uitstapje georganiseerd.

De Hoeksche Huiskamers zijn in Numansdorp in Pandje20 op maandag van 10.00 uur tot 16.00 uur, in Puttershoek in De Drie Lelies op maandag van 10.00 uur tot 16.00 uur en donderdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en in Westmaas in de Munnik op dinsdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De richtlijnen van RIVM worden aangehouden. Aanmelden vooraf is niet nodig.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Carin Witkam van Welzijn Hoeksche Waard: 06-82552757 of via [email protected] Kijk ook eens op www.welzijnhw.nl/activiteiten

 

 


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren