Timo nodigt jullie uit voor de sponsorwandeltocht van de Dierenstee op zondag 3 oktober!

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Timo - Foto de Dierenstee

Is jouw hond dol op wandelen en wil je graag de dieren van De Dierenstee steunen? Maak dan van jouw viervoeter de ‘Held van De Dierenstee’.


Op zondag 3 oktober aanstaande organiseren we een sponsorwandeltocht rondom het Piershilse bos. De wandeling is ongeveer 4,5 kilometer lang en start en eindigt bij de Piershilsche IJsclub, Kade 26 in Piershil. De route gaat via openbare wegen en fietspaden, let er dus op dat je hond tijdens de wandeltocht aangelijnd is. Tijdens de route kom je diverse leuke activiteiten tegen voor zowel de honden als hun begeleiders, het belooft echt een leuke en bijzondere wandeling te worden!

We werken gedurende de dag met tijdsblokken, zodat iedereen voldoende tijd heeft om deel te nemen aan de activiteiten en er voor alle deelnemers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn.
De starttijd voor de wandeling ligt tussen 09.00 uur en 15.00 uur.

Voor 10 euro per hond neem je deel aan de wandeltocht en wordt jouw viervoeter de ‘Held van De Dierenstee’. Natuurlijk komt de opbrengst van deze bijzondere dag volledig ten goede aan onze opvang!


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.