Geslaagde jubileumboottocht Zonnebloem Oud-Beijerland op de Zeeland

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Puttershoek – Omdat het dit jaar 30 jaar geleden is dat de Zonnebloem, afdeling Oud-Beijerland, opgericht is, werd door de afdeling  voor de gasten een boottocht georganiseerd.

Het  was afgelopen woensdag koud en nat toen de 51 gasten en 8 vrijwilligers bij de Oude Tol in de stromende regen de loopplank opgingen van “de Zeeland”. Maar binnen was het warm en gezellig. De koffie met gebak met het Zonnebloemlogo ging erin als koek. De oud hollandse muziek met nummers zoals “Het kleine café aan de haven” en “Ach was ik maar” maakte dat de stemming opperbest was. Al gauw stonden dan ook de eerste glaasjes advocaat met slagroom op tafel. De tocht ging over de Oude Maas langs Spijkenisse en vandaar de Nieuwe Waterweg op richting Rotterdam. Ter hoogte van Vlaardingen werd de stamppottenmaaltijd geserveerd, die zeer in de smaak viel, even als het voorgerecht tomatensoep en het heerlijke toetje. Opdat moment was het schip al begonnen aan de terugreis. Voordat weer aangemeerd werd in Oud-Beijerland, klonk aan boord een welgemeend applaus voor de schipper en zijn bemanning, evenals voor de organisatoren en de vrijwilligers aan boord.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren