NBSVV en GOZ scoren niet

Redactie Hoeksch Nieuws
2 Min Read

Nieuw-Beijerland – In een wedstrijd die weinig hoogtepunten telde en geen winnaar verdiende, speelden NBSVV en GOZ doelpuntloos gelijk.

Op sportpark De Kreek begon NBSVV slap aan de eerste thuiswedstrijd van deze competitie, wat in de eerste tien minuten drie kansen opleverde voor GOZ. Toen de rust achterin werd hersteld door de teruggekeerde kersverse vader Patrick Lans en de fanatiek coachende doelman Vermaat, gebeurde er tot aan de rust weinig meer voor beide doelen. Beide ploegen leden veelvuldig balverlies en hooguit daardoor was er soms enige dreiging, zonder dat er echte kansen konden worden genoteerd.

NBSVV kwam na rust beter uit de kleedkamer en combineerde soms aardig. Vooralsnog leidde dat niet tot grote kansen. GOZ kreeg pas rond de 70e minuut weer een mogelijkheid. De laatste 20 minuten waren het aardigst. Voor de thuisploeg belandde een boogbal van Martijn van Zuuren op de lat en een kopbal van Jan Pieter Izelaar in handen van de GOZ-keeper. Rond de 80e minuut waren er drie gevaarlijke uitbraken van de bezoekers, maar NBSVV-goalie Kevin Vermaat liet zich niet verschalken. Veruit de grootste kans van de wedstrijd kwam enkele minuten voor tijd op naam van Jan Pieter Izelaar, die op aangeven van Martijn van Zuuren de bal in een leeg doel leek te kunnen schuiven, maar met een knappe actie gleed Rick in ’t Veld de bal uit de doelmond en hij redde daarmee twee punten voor GOZ.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren