Aftrap van de Kinderboekenweek op Kindcentrum de Blieken in Klaaswaal met voorstelling door verhalenschenker Nico van Lent

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto IKC de Blieken
Klaaswaal – Vanochtend is de Kinderboekenweek op Kindcentrum De Blieken in Klaaswaal gestart met een voorstelling door verhalenschenker Nico van Lent.

Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar ‘Worden wat je wil!’. De verhalenverteller had hier prachtige verhalen bij gevonden, passend bij de leeftijd van de kinderen. Het luisteren naar een verhaal dompelt kinderen onder in een taalbad, traint het concentratievermogen, prikkelt de fantasie en is gewoon hartstikke leuk. Een goed begin van de week!
 
T/m 15 oktober staat het lezen en leesplezier centraal bij alle groepen van het kindcentrum. Zo gaan onder andere de leerlingen van groep 7/8 voorlezen bij de peuters, organiseren we op 7 oktober van 14.30-18.30 een boekenmarkt en is er op woensdag 13 oktober een boekenparcours met diverse activiteiten. Veel (lees)plezier allemaal.

Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren