Hoeksche Waard Duurzaam komt met serie maandelijkse lezingen

Redactie Hoeksch Nieuws
1 Min Read
Foto PR

Hoeksche Waard – Hoeksche Waard Duurzaam organiseert in het komende seizoen een serie lezingen over duurzaamheid, energietransitie en andere onderwerpen die daarmee te maken hebben. De regionale coöperatie wil door informatievoorziening en opinievorming over deze onderwerpen bijdragen aan haar streven naar een energie neutrale Hoeksche Waard in 2040. De lezingen worden steeds gehouden op de derde donderdag van de maand.

De eerste spreker in de lezingenreeks is op 21 oktober Daan den Ouden, deskundige op het gebied van chemische technologie, tot 2007 bestuursvoorzitter AVR Bedrijven N.V. en nu bestuurslid van HWDuurzaam. Hij houdt een presentatie over de gevaren van de chemie. Een van de actuele ontwikkelingen die hij bespreekt is de PFAS-crisis die grote gevolgen heeft voor allerlei sectoren van bedrijvigheid in ons land.

De lezing op donderdag 21 oktober wordt gehouden in het Nationaal Landschap Centrum (NLC), Veerweg1 in Numansdorp en begint om 19.30 uur.


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.








Deel dit artikel
De redactie van Hoeksch Nieuws verzorgt dagelijks het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard.
error: Deze inhoud is beveiligd tegen kopiëren