Bestemmingsplan vastgesteld voor de bouw van 142 nieuwe woningen bij de Tienvoet in Heinenoord

1178
Concept inrichting nieuwe wijk

Hoeksche Waard – De gemeente wil in Heinenoord 142 nieuwe woningen bouwen. De gemeenteraad vindt dat een goed plan. Dat bleek gisteravond toen de raad in zijn raadsvergadering het bestemmingsplan Tienvoet Heinenoord unaniem vaststelde. 

Het bestemmingsplan Tienvoet Heinenoord heeft tot gevolg dat het volkstuinencomplex dat er ligt hoogstwaarschijnlijk verplaatst zal moeten worden. Een aantal fracties dienden hierover een motie in. Zij wilden de wethouder daarmee vragen om alles op alles te zetten om de volkstuinen op de locatie te behouden. De motie haalde het niet. Vooral omdat de wethouder toezegde dat hij de volkstuinders zo veel als mogelijk zal faciliteren bij een eventuele verhuizing van hun volkstuinen.

Bekijk op de website van de gemeente Hoeksche Waard het woningproject de Tienvoet


Elke avond op de hoogte van het laatste nieuws uit de Hoeksche Waard? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief.